social image
 • ДУБАИ за бесценети спомени...

  најексцентричниот град на планетата

 • АНТАЛИЈА
  кога традицијата ќе се сретне со квалитетот

  (летови секој ден)

 • БОДРУМ - ЕГЕЈСКИ КРИСТАЛ

  СТАРА ТРАДИЦИЈА

  (понеделник и четврток)

 • ТУНИС

  синоним за традиција и убавина

 • ХУРГАДА
  најевтини цени...

  (среда и сабота)

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ

ИЗЛЕТИ, ВИКЕНДИ, ЗИМУВАЊА И РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ

Автобуски превоз

ДЕСТИНАЦИЈА, ВОЗЕН РЕД И ЦЕНИ

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА СЛЕДНО ПАТУВАЊЕ

ДАЛЕЧНИ ПАТУВАЊА И КРСТАРЕЊА